COL·LOQUI, MÚSICA I GRAFITIS PER FOMENTAR LA PARTICIPACIÓ JUVENIL A BORRIOL

COL·LOQUI, MÚSICA I GRAFITIS PER FOMENTAR LA PARTICIPACIÓ JUVENIL A BORRIOL

El pròxim dissabte 7 de setembre, a partir de les sis de la vesprada, tindrà lloc la Jornada Juvenil de participació “Borriol compta amb tu”, una trobada juvenil i familiar per impulsar la col·laboració i crear un nou espai de convivència al municipi.

La jornada, que tindrà lloc a l’skatepark de Borriol, començarà amb el col·loqui “Joventut i participació més enllà de les xarxes”, on diferents persones joves del món associatiu raonaran al voltant de la importància del foment de la col·laboració, en tots els aspectes i a totes les edats.

Després del col·loqui, les persones que s’apropen a l’skatepark tindran l’oportunitat de poder pintar i decorar amb grafiti les parets entre totes i tots. L’Ajuntament de Borriol posarà a disposició del veïnatge el material necessari i instal·larà una cabina de música amb DJ per amenitzar la vesprada.

Des de la regidoria de Participació Ciutadana, que dirigeix Javier Victoria, s’han mostrat molt il·lusionats amb aquesta jornada, «Esperen que done impuls als joves de Borriol perquè continuen desenvolupant com fins ara accions en matèria de Participació Ciutadana, de la mateixa manera volem aprofitar aquesta jornada dins d’un projecte mes ampli per desenvolupar l’abast de la cultura de Participació Ciutadana en les veïnes i veïns de Borriol en general.»

La Jornada forma part del projecte “Estratègia per a la millora de la participació i la col·laboració ciutadana a Borriol”, finançat per la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló amb col.laboració de l’Ajuntament de Borriol.