#
13
0
15

Benvinguda

Saluda de l'alcalde

Benvingudes i benvinguts,

És per a mi un gran orgull adreçar-me a totes les borriolenques i tots els borriolencs com a nou Alcalde de Borriol. Encetem una nova era política en la qual el més important són les persones, per això estarem al costat de la ciutadania del nostre poble en qualsevol dels quefers quotidians que es deriven de la representació política.

Durant els propers quatre anys, esperem afiançar una legislatura on la democràcia participativa siga la pedra angular de la nostra gestió. Per eixe motiu, obrirem les portes de l'Ajuntament de Borriol per tal que torne a ser la casa de totes i de tots, fomentant particularment la participació ciutadana, no sols dels veïns del casc urbá sinó també de la resta de gent que viu en urbanitzacions o en cases disseminades pel terme municipal.

La transparència esdevindrà fonamental en la transmissió de la informació al nostre veïnatge, per això volem que la present pagina web siga a partir d'avui un mecanisme per apropar tots els habitants del municipi a cadascuna de les gestions que l'equip de govern duem a terme. En estos moments de crisi, és d’importància cabdal que els contribuents sàpiguen en que es gasten els diners i com ens ha transmès l'estat de comptes l'anterior equip de govern.

Així mateix, disposem al vostre abast tota la informació i les notícies rellevants per donar-les a conèixer de forma veraç i efectiva: cultura, educació, serveis socials, sanitat, joventut, tercera edat, esports, festes, anuncis, turisme, patrimoni i un llarg etcètera.

Posem en marxa un Ajuntament del segle XXI, deixant de banda formes velles de fer política, i apostant per una estructura moderna de la corporació municipal, per tal que, des de qualsevol racó del món puguem seguir de prop el que es viu en eixos moments a Borriol.

Aprofitem l'ocasió per saludar-vos afectuosament i per animar-vos a participar activament en el nou Ajuntament.

Silverio Tena Sánchez

Alcalde de l'Ajuntament de Borriol