#
129
0
129

Ocupació

LLISTAT D'ADMESOS I CONVOCATÒRIA A EXPOSICIÓ DE LA MEMÒRIA

Ja pots consultar el llistat d'admesos i exclosos provisional i convocatòria a l'exposició de la memòria referent a la Borsa de Dinamitzador Cultural tant en la seu electrònica de l'Ajuntament com en el Portal de Transparència corporatiu.

Els aspirants admesos queden convocats el dijous 11 de gener al Saló d'Actes de l'Ajuntament a les hores indicades en el decret.

Etiquetes

PROYECTO GIRA MUJERES

La Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I col·labora en la província de Castelló en el desenrotllament de la segona edició del projecte «GIRA Mujeres: el viaje de la mujer emprendedora», una iniciativa de la Fundación Coca Cola que té com a objectiu impulsar l'empreniment de les dones per mitjà d'un procés de motivació, formació i acompanyament per a la presa de decisions i la posada en marxa, si és el cas, de la idea de neg

Etiquetes

OBERT EL TERMINI PER A LA PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

Avui s'han publicat les bases per a la creació d'una borsa de dinamitzador cultural en el BOP núm. 147 de 9 de desembre i al Tauler d'Anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament. Tots aquells que vullguen participar en la selecció disposaran de 7 dies hàbils per a presentar la sol·licitud.

Podeu seguir tot el procediment al Portal de Transparència corporatiu.

Etiquetes