Ajuntament de Borriol

Dijous, Juliol 27, 2017 - 15:30
L'AJUNTAMENT S'ADHERIX A LA XARXA DE MUNICIPIS DE LA FUNDACIÓ ISONOMIA DE L'UJI
El president de la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, i l’alcalde, Silverio Tena, han signat un conveni de col·laboració entre ambdues entitats per a afavorir les accions d’igualtat al nostre poble. Amb este acord, ens integrarem en la Xarxa Isonomia de Municipis per a la igualtat efectiva de dones i homes i en els seus programes de promoció de la igualtat i prevenció de la violència de gènere.

L’alcalde ha mostrat la seua satisfacció per la signatura del conveni que dona resposta al repte d’avançar en matèria d’igualtat i ha indicat que «és molt important comptar amb assessorament en esta matèria per a desenvolupar polítiques que s’adapten al que demana la societat». Per la seua banda, el rector ha comentat que «esta relació afavorirà les pràctiques d’igualtat i servirà per a fer un front comú a la violència de gènere, amb el propòsit d’avançar cap a una societat més justa i igualitària».

L’acord permetrà al nostre Ajuntament formar part d’una xarxa col·laborativa; tenir accés a assessorament i orientació especialitzada; disposar de mesures i recursos per avançar cap a una societat més igualitària, i disposar de canals de comunicació, divulgació i transferència de les experiències i bones pràctiques. La Fundació Isonomia proporcionarà informació actualitzada en matèria d’igualtat; possibilitarà la interacció amb altres ajuntaments i facilitarà la participació en accions formatives per al personal tècnic.

En l’acte han participat també la regidora d’Igualtat, María José Pallarés; la vicerectora de Planificació Estratègica, Qualitat i Igualtat de l’UJI, María José Oltra, i la coordinadora de l’àrea social de la Fundació Isonomia, María José Ortí.

 

Font: UJI.

Imatges: 
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal