Ajuntament de Borriol

Divendres, Maig 12, 2017 - 17:15
BORRIOLENCS GUARDONATS AMB ELS PREMIS COPE
Des de l'Ajuntament donem l'enhorabona als borriolencs Sergio García i Frank Garnés per haver sigut guardonats amb els VII Premios «COPE Castellón»

Frank ha sigut guardonat en la categoria de Joventut. Este youtuber conegut amb el nom de STAXX, ha sigut pioner a Espanya en la introducció dels videojocs, comptant en l'actualitat amb més de 4 milions de subscriptors.

Sergio ha sigut premiat en la categoria d'Esports, per ser des de fa anys l'esportista més universal de la nostra província i més especialment des d'abril quan va conquistar el Màsters d'Augusta, el més prestigiós de tots els tornejos internacionals de golf.

 

 

L'acte d'entrega dels VII Premios “COPE Castellón” se celebrarà el dia 7 de juny a partir de les 20.30 hores. Estos premis reconeixen els mèrits contrets per particulars, entitats o empreses en dèsset categories. El jurat dels VII Premios “COPE Castellón” ha estat format pel vicerector de la UJI, Wenceslao Rambla, el gerent de la Fundació Dávalos- Fletcher, José Vicente Ramón, l'advocat Alfredo García-Petit i el restaurador Lino Sanchis.

En representació de COPE Castelló han format part del jurat el seu director, Josep Lázaro, la directora de Publicitat i Màrqueting, Nieves Millán, i Raúl Puchol, director i presentador dels programes provincials “Herrera en COPE” i “Mediodí en COPE Más Castellón”, qui ha actuat com a secretari.

Els borriolencs figuren entre altres premiats, empreses o institucions com CaixAlmassora, la Universitat CEU Cardenal Herrera, l'institut Ribalta, la multinacional LM Wind Power, l'Hospital General de Castelló, l'Agrupació Turística Alt Maestrat o la Colla del Rei Barbut. Estos guardons reconeixen, així mateix, la labor, en els seus diferents camps, de l’ONG Youcanyolé del doctor Miguel Medina, de la iniciativa Enredadera Jove de defensa del medi ambient i del FitCarrer de Vila-real. Les pintures rupestres de Tírig, en el seu centenari, també han resultat premiades, així com particulars com el pintor i escultor Melchor Zapata, el mestre pastisser César Romero, jóvens emprenedors com Leo Nomdedéu i Eugenio Ghirardi. La menció especial, per la seua trajectòria de 50 anys, s'ha concedit a la refineria de BP.

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal