#
0

CAMPANYA "JOGUET SEGUR"

La campanya «Joguet Segur» s'emmarca en el conjunt d'activitats previstes per a enfortir la coordinació dels cossos de seguretat municipals de l’àrea metropolitana de Castelló que conformen junt a Borriol els municipis de Castelló de la Plana, Borriana, Almassora, Benicàssim, Orpesa i Vila-real i dins de l'àmbit de la “policia metropolitan” que mesos arrere va ser presentada en l'Ajuntament de Castelló. De fet la dita figura (com a “Consell Supramunicipal de Coordinació de les Policies Locals” ja ve arreplegada en la nova Llei de Coordinació de Policies Locals de la Comunitat Valenciana núm. 17/2017 de 13 de desembre, publicada a hores d'ara en el DOGV, així com l'associació i col·laboració de municipis.

En concret, la campanya té com a objectius informar els consumidors sobre els criteris a tindre en compte a l'hora d'adquirir de manera segura un joguet, així com garantir per mitjà d'inspeccions i controls que els joguets que s'introduïsquen en el mercat complisquen amb les normes bàsiques de seguretat.

Tots ells, representants municipals i policials, han coincidit a posar en valor l'esforç i l'experiència conjunts que serviran per a coordinar millors campanyes, intervencions, prevenció, formació i recursos humans, que repercutiran indiscutiblement en un millor servici per a la ciutadania.