Ajuntament de Borriol

Noticia destacada

  El Club de Caça La Muntanya continua amb els treballs de recuperació de la senda del Pouet de Manquel. El passat diumenge responsables i socis col·laboradors del Club se centraren en netejar la zona del pouet, que es trobava totalment cobert de vegetació.
  S’ha obert el termini de presentació per a les ajudes econòmiques a pymes per al exercici 2017, amb el objectiu d’incrementar la competitivitat, la innovació i la qualitat en les artesanes i comercials i en els seus productes.
  Ja pots consultar el decret que aprova definitivament la formació de la borsa per a la contractació laboral de personal encarregat de la dinamització de la Unitat de Respir.
  Vine dijous 25 de maig, a les 22.00 h a l'Agència Municipal de Lectura a les converses coordinades per Maryuri Gutíerrez i Elisa Forcada per a millorar el teu anglés.
  El proper dijous 25 de maig, l'Agenda Cultural organitza un Taller dedicat a l'alumnat d'Infantil de 4 a 6 anys, que tindrà lloc a les 17:30 h de la vesprada. Més tard, a les 18:30 h es realitzarà el Taller dedicat a l'alumnat de 1r i 2n de Primària en l'Agència Municipal de Lectura. No t'ho pots perdre!
  El dimarts 23 de maig, es podrà donar sang al Centre de Salut de 17:00 a 20:30 h. Dóna vida! T'esperem!
  El Club de Caça La Muntanya ha eliminat un nou punt negre a la partida de Codina. En este cas es tractava d'escombreries que, amb el vistiplau del propietari es traslladaren en transport autoritzat a un abocador legalitzat.
  El club de Caça La Muntanya continua amb els treballs de recuperació de la senda del Pouet de Manquel
  La Colla Naturalista Espígol organitza este diumenge 21 de maig, una eixida per conéixer el patrimoni natural de Borriol. L’eixida serà a les 10:00 h del matí des de la Plaça de la Font. Anima’t i coneix el patrimoni natural del nostre poble!
  El Club de Lectura de Borriol organitza una nova tertúlia al voltant de la novel·la "La ridícula idea de no volver a verte"
  Des de l'Ajuntament donem l'enhorabona als borriolencs Sergio García i Frank Garnés per haver sigut guardonats amb els VII Premios «COPE Castellón»
  Des del 4 de maig esta obert el termini per a les sol·licituds d'ajudes al lloguer d’habitatge finalitzant el dia 5 de juny.
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal